Personeel

Personeel

Veiligheid en gezondheid zijn twee belangrijke aspecten waarmee M&K bestratingen werkt. Alle werknemers zijn in het bezit van een VCA- diploma of zullen op korte termijn de cursus VCA gaan volgen. Iedereen wordt met regelmaat voorzien van veiligheidschoenen, jassen, stofmaskers en gehoorbeschermers. M&K bestratingen werkt dan ook uitsluitend met hoogwaardig en veilig materieel.

Team M&KHandwerkVeiligheid boven alles

Leerbedrijf

M&K bestratingen heeft binnen een korte tijd de status van leerbedrijf verworven volgens de norm van Fundeon, het vroegere SBW. Met veel plezier en passie voor het vak, worden leerlingen opgenomen en opgeleid tot vakkracht stratenmaker.

Het is mogelijk om via M&K bestratingen een opleiding te volgen. Dit geldt alleen voor leerlingen die nog geen vakdiploma op zak hebben, maar toch leergierig zijn en graag hogerop willen komen.

M&K bestratingen zoekt (met regelmaat) vaklieden die "de wil" hebben om mee te werken aan hoogwaardige kwaliteit, in het bezit zijn van een gezond verstand en niet bang zijn om aan te pakken. Tevens zullen de werknemers, voordat ze worden aangenomen, een bedrijfskeuring krijgen zodat ook de lichamelijke gezondheid wordt gewaarborgd. M&K bestratingen is erg zuinig op zijn personeel en daarom wordt er, mits dit mogelijk is, mechanisch en met behulp van gespecialiseerd materieel gewerkt.

AfwateringKaaidijk KortgenePaal